Mit jelent 

Nagyon egyszerű! Önnek ki sem kell kimozdulnia otthonából! Amennyiben megoldható, lakásában javítom meg számítógépét. Nagyobb probléma esetén pedig, amely azonnal nem javítható, gépét elszállítom szervizembe és miután elkészült, egy előre egyeztetett időpontban visszaszállítom otthonába.

  

Előnyei

   

Hogy működik?  

Vegye fel velem a kapcsolatot és jelentse be a hibát. Ez történhet telefonon, e-mail-ben vagy távsegítség kérés által is, ha ott kiderül, hogy szükség van az eszköz helyszíni megtekintésére.  Egy előre egyeztetett időpontban elmegyek otthonába és bevizsgálom számítógépét/laptopját/egyéb eszközét. Amennyiben a felmerült hiba a helyszínen orvosolható, a javítás azonnal megtörténik, azonban ha nagyobb a baj, eszközét az Ön beleegyezésével elszállítom szervizembe. Erről a szervizbe érkezést követően e-mail értesítést kap, melynek mellékletében csatolva megtalálja a munkalapot, amely tartalmazza az Ön számára lényeges információkat. Amint változás történik a beszállított eszköz állapotában, újabb e-mail értesítést küldök Önnek, hogy folyamatosan nyomon követhesse eszköze állapotát. Abban az esetben, ha hardver cserére van szükség, telefonon felveszem Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket. Miután gépe elkészült, a javítás megtörtént, újra felveszem Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük, mikor szállíthatom azt vissza otthonába. 

 

Garanciális javítás esetén a kiszállás díjtalan!

 

Egyéb tudnivalók 

 A Háztól-Házig javításra elsősorban Pakson és 30 kilométeres vonzáskörzetében van lehetőség, azonban egyeztetés után távolabbi munkavégzés is megoldható!