Házhozszállítást előre fizetéssel vagy utánvéttel vállalok!

 

Szállítás utánvéttel

Csupán egy megrendelő levelet kell küldenie, amely tartalmazza az Ön nevét, szállítási címét, telefonszámát (céges megrendelés esetén adószámát) és a megrendelt termék megnevezését, mennyiségét. Miután a rendelést e-mailen visszaigazoltam, megkezdem a beszerzést. A beérkezéstől számítva 1-3 munkanapon belül kézhez is veheti a csomagot és a futárnak fizetheti ki az ellenértékét.

 

Szállítás előreutalással

E-mailben írja meg, hogy milyen terméket szeretne vásárolni, adja meg szállítási- és számlázási címét, valamint telefonszámát. Amint a termék beérkezik, visszaigazolom rendelését és küldöm az átutalásos e-számlát is, amely alapján kiegyenlítheti a termékek vételárát. Átutaláskor a "közlemény" rovatban kérem, tüntesse fel nevét és a számla sorszámát!  Az utalás beérkezésétől számítva 1-3 munkanapon belül kézhez is veheti a megrendelt csomagot! 

 

A megrendelést követően általam megküldött visszaigazoló levélben megtalálja a csomagszámot, melynek segítségével a feladás napjától nyomon tudja követni a megrendelt terméket ide kattintva!

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült